Tänk vad tiden går fort – snart har det gått tre veckor sedan mannen for!

Idag ska han komma hem…men än har inte hans plan landat i Zurich där han ska byta. Han har 40 minuter på sig..inte direkt långbänk men han har väl incheckat bagage så de väntar nog… Men vi har lite “långfredag” idag….eller som på jul med tomten…

Vilket väder vi har idag – riktigt skitväder, så himla kallt, blåsigt och regnigt! Det går ju inte att gå ut skulle jag säga…tur man inte är marathonlöpare.

Igår var jag och sonen till Kista och käkade på McD och kollade leksaksaffären. Syrran följde med en kompis och sov över hos henne. Lite mysigt. Vi hann kolla lite på Let’s dance innan vi gick isäng så vem som vann fick vi läsa om på nätet.

Tur att det inte var sådant här väder förra helgen! Då var det ju kalas och aktiviteter på stan.

Snart ska jag hämta dottern hos sin kompis så hon är hemma när pappa kommer.