Semestertur 2013
16juli – Solna-Linköping
Idag var det en synnerligen solig dag i Solna. Ludde packades med 2 nej 4 nej 6 ryggsäckar, 3 kylväskor o lite annat sedan styrdes kosan söderut. Otroligt nog var E4an utan vägarbeten, i princip men alla vägjobbare är visst i Bollnäs med omnejd i år.
Ganska mycket trafik men med bra flyt. Vi tog ett snabbt stopp i Stafsjöbruk på rastplatsen innan vi for vidare. Ja ja chaffisen missade hur man exakt skulle ta sej ut igen…men till slut så… Väl framme i Linlöping var kartläsaren lite vag så vi tog en extrasväng Down Town. Incheckning på Scandic Frimurarhotellet, bra familjerum o fritt internet! Vi lyckades bryta lös ungarna från två o filmvisningen (Tingeling) så vi hann se katedralen. Jonathan provade biskopsutstyrsel i barnens altarskåp. Åter till hotellet för middag. Burgare, kyckling o pommes. Mätt!! Mer film sedan allsång på tv innan det duschas för att svalka lite. Undrar om vi kan ha fönstret öppet i natt??? Linnea läser hästserier så det sprutar! 🙂 damfotboll på tv men inte live i stan idag…Sverige möter Italien får se hur det går? Ses i morgon! Nytt fenomen i bilen: iPad och iPhone men användarna verkar sååååå nöjda med det!